Slider

RODO

1. Administrator danych osobowych

Administratorem Twoich danych osobowych jest Uporzadkowani.pl. z siedzibą w Wola Niemiecka 72, 21-025 Niemce Możesz się znaleźć w
namiocie w wybranym sposobie: listownie na adres: Wola Niemiec 72,21-025 Niemce
telefonicznie: 785 009 605
mail: kontakt@uporzadkowani.pl

2. Inspektor ochrony danych

W dniu dzisiejszym nie wyznaczyliśmy Inspektora Ochrony Danych. W przypadku jego wyznaczenia informacja będzie dostępna na naszej stronie internetowej www.uporzadkowani.pl

3. Cele pobierania Twoich danych osobowych oraz podstawa prawna dostępu

Wypełniając jeden z używanych formuł zapisu na www.uporzadkowani.pl wyrażasz zgodę na gromadzenie informacji, które się w nim obejmują. Gromadzone dane mogą być używane przez Uporzadkowani.pl do:
nawiązania połączenia telefonicznego lub mailowego, przesyłania ofert z usługami Uporzadkowani.pl mailowo lub telefoniczne,  wysyłania informacji o nowościach lub promocjach dotyczących oferty Uporzadkowani.pl. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe na podstawie wyrażonej zgody, które możesz wycofać w dowolnym momencie.

4. Informacje dotyczące profilowania w transakcjach marketingowych

Na podstawie Twoich danych osobowych dokonujemy profilowania, czyli automatycznie oceny, aby lepiej poznać Twoje zainteresowania, preferencje i potrzeby dotyczące usług Uporzadkowani.pl. Na podstawie ogólnego profilu przesyłanego przesyłane Ci informacje dostępne dla Twoich preferencji i zainteresowań. Będziemy też na tej podstawie proponować Ci wzięcie udziału w promocjach lub informowanie Cię o nowych produktach, które mogą Cię zainteresować. Do profilowania wykorzystujemy dane o aktywności za pomocą wysyłania e-maili lub kontaktu telefonicznego z opiekunem klienta.

5. Okres gromadzenia Twoich danych osobowych

Dane osobowe są dostępne przez okres nieokreślony.

6. Odbiorcy Twoich danych osobowych

Odbiorcami Pani / Pana danych osobowych mogą być / używać: Poczta Polska, firmy kurierskie / transportowe, firmy zapewniające wsparcie IT dla administratora, partnerzy handlowi administrator , firmy windykacyjne, a także organy publiczne, które dane są wykorzystywane na mocy przepisów prawa.
7. Przekazywanie danych poza Europejski Obszar Gospodarczy

Nie obejmuje danych osobowych poza Europejski Obszar Gospodarczy.

8. Twoje prawa związane z przetwarzaniem danych osobowych

Usługi związane z przetwarzaniem danych osobowych:
a. prawo do wycofania zgody,
b. prawo dostępu do Twoich danych osobowych,
c. prawo do sprostowania Twoich danych osobowych,
d. prawo do usunięcia Twoich danych osobowych,
e. prawo ograniczenia ograniczeń Twoich danych osobowych,
f. prawo do przenoszenia Twoich danych osobowych, tj. prawo otrzymywania od naszych danych osobowych, w ustrukturyzowanym, używanym formacie informatycznym nadającym się do odczytu maszynowego. Możesz przesłać te dane innemu administratorowi danych lub zażądać, abyśmy przesłali Twoje dane do innego administratora. Dostępne zrobimy to tylko jeśli takie przesłane jest technicznie możliwe.

Dodatkowo każda nasza wiadomość jest dostępna na ekranie widocznym i zawsze aktywnym link do wypisania się i usuwania domyślnego adresu e-mail z naszą bazą danych bezpośrednio, chyba, że znowu zapiszesz się przez formularz kontaktowy na www.uporzadkowani.pl

Aby skorzystać z rozszerzenia prawa, należy się z nami (dane kontaktowe w punkcie 1 powyżej)
Prawo wycofania zgody Twoje dane osobowe są używane na podstawie zgody W związku z tym masz prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem zastosowania, musi zostać dokonane na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Zgodę możesz wycofać przez kontakt z nami (w tym elektronicznie) na dane wskazane w pkt 1 powyżej.

9.Prawo przekazane umowy do Komisji

Przysługuje Ci także prawo do zawierania umów nadzorczych zajmujących się ochroną danych osobowych, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.